Olympiakos vs Alba Berlin

Olympiakos vs Alba BerlinOlympiakosAlba Berlin

🏀 2024-01-30 – Euroleague

 

Olympiakos vs Alba Berlin Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Olympiakos tegen Alba Berlin in de Euroleague begint om 19:15 op 2024-01-30. De thuisploeg komt met 14 overwinningen uit de laatste 16 gespeelde wedstrijden, terwijl Alba Berlin een 0.667 procent winstpercentage heeft uit de laatste 15 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Olympiakos met 1 overwinningen thuis, terwijl Alba Berlin 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Olympiakos een gemiddeld puntenverschil van 16.5 punten, terwijl Alba Berlin een gemiddeld puntenverschil van 6.7 punten heeft:

  • Olympiakos: 84.4 gemiddelde punten voor, 67.9 gemiddelde punten tegen
  • Alba Berlin: 91.4 gemiddelde punten voor, 84.7 gemiddelde punten tegen

Olympiakos vs Alba Berlin Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Olympiakos en Alba Berlin:

Datum Uitslagen
2023-12-29 Alba Berlin 67 – 94 Olympiakos
2023-02-08 Alba Berlin 60 – 93 Olympiakos
2022-11-24 Olympiakos 86 – 76 Alba Berlin
2022-03-10 Alba Berlin 90 – 75 Olympiakos

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Olympiakos tegen Alba Berlin wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Olympiakos vs Alba Berlin Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Olympiakos en Alba Berlin en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Olympiakos vs Alba Berlin Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olympiakos tegen Alba Berlin die in de Euroleague op 2024-01-30 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Olympiakos vs Alba Berlin Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Olympiakos tegen Alba Berlin die in de Euroleague op 2024-01-30 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Olympiakos tegen Alba Berlin?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Olympiakos tegen Alba Berlin, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Olympiakos vs Alba Berlin?

Verifieer je leeftijd