Osasuna vs Valencia

Osasuna vs ValenciaOsasunaValencia

⚽ 2024-04-15 – La Liga

 

Osasuna vs Valencia voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Osasuna vs Valencia Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Osasuna - Valencia gespeeld in de La Liga op 2024-04-15 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Osasuna vs Valencia Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Osasuna - Valencia gespeeld in de La Liga op 2024-04-15 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Osasuna tegen Valencia?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Osasuna tegen Valencia te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Osasuna vs Valencia Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Osasuna en Valencia wordt op 2024-04-15 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Arrasate heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Valencia 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Osasuna vs Valencia, behaalde Osasuna 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Valencia uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Osasuna: n/a
  • voor Valencia: n/a

Osasuna vs Valencia Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Osasuna en Valencia:

Datum Uitslagen
2023-08-27 Valencia 1 – 2 Osasuna
2023-03-11 Valencia 1 – 0 Osasuna
2022-10-07 Osasuna 1 – 2 Valencia
2022-04-16 Valencia 1 – 2 Osasuna

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Osasuna vs Valencia H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Osasuna vs Valencia?

Verifieer je leeftijd