Paris SG vs Chambery Savoie

Paris SG vs Chambery SavoieParis SGChambery Savoie

­čĄż 2024-03-09 – Starligue

 

Paris SG vs Chambery Savoie voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Paris SG tegen Chambery Savoie en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Paris SG vs Chambery Savoie Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Paris SG - Chambery Savoie, die in de Starligue op 2024-03-09 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Paris SG vs Chambery Savoie Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Paris SG - Chambery Savoie, die in de Starligue op 2024-03-09 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Paris SG vs Chambery Savoie te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Paris SG tegen Chambery Savoie kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Paris SG vs Chambery Savoie Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Paris SG vs Chambery Savoie uit de Starligue begint om 17:00 GMT op 2024-03-09. Het team van Paris SG heeft 9 overwinningen uit de 9 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 10 wedstrijden in de laatste 19 wedstrijden heeft gewonnen.

Paris SG heeft gemiddeld 37.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 29.9 punten tegen. Chambery Savoie daarentegen heeft een gemiddelde 30.4 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 30.8 punten tegen:

  • Paris SG: 9 wedstrijden gespeeld met 9 overwinningen, 0 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Chambery Savoie: 19 wedstrijden gespeeld met 10 overwinningen, 9 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Paris SG vs Chambery Savoie Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Paris SG en Chambery Savoie hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-10-29 Chambery Savoie 26 – 34 Paris SG
2023-03-05 Chambery Savoie 34 – 33 Paris SG
2022-11-15 Paris SG 31 – 30 Chambery Savoie
2022-11-06 Paris SG 36 – 32 Chambery Savoie

De H2H-gegevens voor Paris SG tegen Chambery Savoie zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Paris SG vs Chambery Savoie?

Verifieer je leeftijd