Paris SG vs Szeged

Paris SG vs SzegedParis SGSzeged

­čĄż 2024-03-06 – Champions League

 

Paris SG vs Szeged voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Paris SG tegen Szeged en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Paris SG vs Szeged Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Paris SG - Szeged, die in de Champions League op 2024-03-06 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Paris SG vs Szeged Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Paris SG - Szeged, die in de Champions League op 2024-03-06 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Paris SG vs Szeged te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Paris SG tegen Szeged kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Paris SG vs Szeged Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Paris SG vs Szeged uit de Champions League begint om 17:45 GMT op 2024-03-06. Het team van Paris SG heeft 9 overwinningen uit de 9 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 15 wedstrijden in de laatste 17 wedstrijden heeft gewonnen.

Paris SG heeft gemiddeld 37.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 29.9 punten tegen. Szeged daarentegen heeft een gemiddelde 36.2 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 28.9 punten tegen:

  • Paris SG: 9 wedstrijden gespeeld met 9 overwinningen, 0 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Szeged: 17 wedstrijden gespeeld met 15 overwinningen, 2 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Paris SG vs Szeged Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Paris SG en Szeged hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-09-14 Szeged 29 – 31 Paris SG
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Paris SG tegen Szeged zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Paris SG vs Szeged?

Verifieer je leeftijd