Partizan vs Bayern

Partizan vs BayernPartizanBayern

­čĆÇ 2024-02-08 – Euroleague

 

Partizan vs Bayern Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Partizan tegen Bayern in de Euroleague begint om 19:30 op 2024-02-08. De thuisploeg komt met overwinningen uit de laatste gespeelde wedstrijden, terwijl Bayern een 0.824 procent winstpercentage heeft uit de laatste 17 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Partizan met 1 overwinningen thuis, terwijl Bayern 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Partizan een gemiddeld puntenverschil van punten, terwijl Bayern een gemiddeld puntenverschil van 12.6 punten heeft:

  • Partizan: gemiddelde punten voor, gemiddelde punten tegen
  • Bayern: 88.9 gemiddelde punten voor, 76.3 gemiddelde punten tegen

Partizan vs Bayern Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Partizan en Bayern:

Datum Uitslagen
2023-11-15 Bayern 94 – 85 Partizan
2023-09-24 Bayern 99 – 95 Partizan
2023-02-09 Bayern 71 – 82 Partizan
2022-12-29 Partizan 83 – 77 Bayern

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Partizan tegen Bayern wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Partizan vs Bayern Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Partizan en Bayern en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Partizan vs Bayern Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Partizan tegen Bayern die in de Euroleague op 2024-02-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Partizan vs Bayern Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Partizan tegen Bayern die in de Euroleague op 2024-02-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Partizan tegen Bayern?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Partizan tegen Bayern, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Partizan vs Bayern?

Verifieer je leeftijd