PEC Zwolle vs Almere City

PEC Zwolle vs Almere CityPEC ZwolleAlmere City

⚽ 2024-02-17 – Eredivisie

 

PEC Zwolle vs Almere City voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

PEC Zwolle vs Almere City Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PEC Zwolle - Almere City gespeeld in de Eredivisie op 2024-02-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

PEC Zwolle vs Almere City Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PEC Zwolle - Almere City gespeeld in de Eredivisie op 2024-02-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op PEC Zwolle tegen Almere City?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd PEC Zwolle tegen Almere City te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

PEC Zwolle vs Almere City Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Almere City wordt op 2024-02-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Jansen heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Almere City 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen PEC Zwolle vs Almere City, behaalde PEC Zwolle 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Almere City uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor PEC Zwolle: n/a
  • voor Almere City: D. Post(1 goals/match);

PEC Zwolle vs Almere City Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen PEC Zwolle en Almere City:

Datum Uitslagen
2023-09-02 Almere City 1 – 2 PEC Zwolle
2023-04-21 Almere City 1 – 1 PEC Zwolle
2023-01-06 PEC Zwolle 3 – 2 Almere City
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de PEC Zwolle vs Almere City H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd PEC Zwolle vs Almere City?

Verifieer je leeftijd