PEC Zwolle vs Twente

PEC Zwolle vs TwentePEC ZwolleTwente

⚽ 2024-05-19 – Eredivisie

 

PEC Zwolle vs Twente voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

PEC Zwolle vs Twente Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PEC Zwolle - Twente gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

PEC Zwolle vs Twente Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PEC Zwolle - Twente gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op PEC Zwolle tegen Twente?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd PEC Zwolle tegen Twente te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

PEC Zwolle vs Twente Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Twente wordt op 2024-05-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Jansen heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Twente 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen PEC Zwolle vs Twente, behaalde PEC Zwolle 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Twente uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor PEC Zwolle: n/a
  • voor Twente: n/a

PEC Zwolle vs Twente Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen PEC Zwolle en Twente:

Datum Uitslagen
2023-08-20 Twente 3 – 1 PEC Zwolle
2022-03-19 Twente 1 – 0 PEC Zwolle
2021-12-18 PEC Zwolle 1 – 3 Twente
2021-04-10 PEC Zwolle 1 – 0 Twente

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de PEC Zwolle vs Twente H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd PEC Zwolle vs Twente?

Verifieer je leeftijd