Phoenix Suns vs Toronto Raptors

Phoenix Suns vs Toronto RaptorsPhoenix SunsToronto Raptors

­čĆÇ 2024-03-08 – NBA

 

Phoenix Suns vs Toronto Raptors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Phoenix Suns en Toronto Raptors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Phoenix Suns vs Toronto Raptors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Toronto Raptors die in de NBA op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Phoenix Suns vs Toronto Raptors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Toronto Raptors die in de NBA op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Phoenix Suns tegen Toronto Raptors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Phoenix Suns tegen Toronto Raptors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Phoenix Suns vs Toronto Raptors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Phoenix Suns tegen Toronto Raptors in de NBA begint om 03:00 op 2024-03-08. De thuisploeg komt met 36 overwinningen uit de laatste 62 gespeelde wedstrijden, terwijl Toronto Raptors een 0.371 procent winstpercentage heeft uit de laatste 62 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Phoenix Suns met 1 overwinningen thuis, terwijl Toronto Raptors 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Phoenix Suns een gemiddeld puntenverschil van 2.8 punten, terwijl Toronto Raptors een gemiddeld puntenverschil van -3.9 punten heeft:

  • Phoenix Suns: 117.1 gemiddelde punten voor, 114.3 gemiddelde punten tegen
  • Toronto Raptors: 114.1 gemiddelde punten voor, 118 gemiddelde punten tegen

Phoenix Suns vs Toronto Raptors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Phoenix Suns en Toronto Raptors:

Datum Uitslagen
2023-11-30 Toronto Raptors 112 – 105 Phoenix Suns
2023-01-31 Phoenix Suns 114 – 106 Toronto Raptors
2022-12-31 Toronto Raptors 113 – 104 Phoenix Suns
2022-03-12 Phoenix Suns 112 – 117 Toronto Raptors

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Phoenix Suns tegen Toronto Raptors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Phoenix Suns vs Toronto Raptors?

Verifieer je leeftijd