Portland Trail Blazers vs Dallas Mavericks

Portland Trail Blazers vs Dallas MavericksPortland Trail BlazersDallas Mavericks

­čĆÇ 2023-12-17 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Dallas Mavericks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Dallas Mavericks in de NBA begint om 03:00 op 2023-12-17. De thuisploeg komt met 6 overwinningen uit de laatste 23 gespeelde wedstrijden, terwijl Dallas Mavericks een 0.625 procent winstpercentage heeft uit de laatste 24 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Portland Trail Blazers met 2 overwinningen thuis, terwijl Dallas Mavericks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Portland Trail Blazers een gemiddeld puntenverschil van -6.9 punten, terwijl Dallas Mavericks een gemiddeld puntenverschil van 2.4 punten heeft:

  • Portland Trail Blazers: 106.8 gemiddelde punten voor, 113.7 gemiddelde punten tegen
  • Dallas Mavericks: 119.4 gemiddelde punten voor, 117 gemiddelde punten tegen

Portland Trail Blazers vs Dallas Mavericks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Portland Trail Blazers en Dallas Mavericks:

Datum Uitslagen
2023-12-09 Portland Trail Blazers 112 – 125 Dallas Mavericks
2023-01-16 Portland Trail Blazers 140 – 123 Dallas Mavericks
2023-01-15 Portland Trail Blazers 136 – 119 Dallas Mavericks
2022-12-17 Dallas Mavericks 130 – 110 Portland Trail Blazers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Portland Trail Blazers tegen Dallas Mavericks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Portland Trail Blazers vs Dallas Mavericks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Portland Trail Blazers en Dallas Mavericks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Portland Trail Blazers vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-12-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Portland Trail Blazers vs Dallas Mavericks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Dallas Mavericks die in de NBA op 2023-12-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Portland Trail Blazers tegen Dallas Mavericks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Dallas Mavericks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Portland Trail Blazers vs Dallas Mavericks?

Verifieer je leeftijd