Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves

Portland Trail Blazers vs Minnesota TimberwolvesPortland Trail BlazersMinnesota Timberwolves

­čĆÇ 2024-02-14 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Minnesota Timberwolves in de NBA begint om 04:00 op 2024-02-14. De thuisploeg komt met 15 overwinningen uit de laatste 52 gespeelde wedstrijden, terwijl Minnesota Timberwolves een 0.692 procent winstpercentage heeft uit de laatste 52 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Portland Trail Blazers met 1 overwinningen thuis, terwijl Minnesota Timberwolves 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Portland Trail Blazers een gemiddeld puntenverschil van -8.2 punten, terwijl Minnesota Timberwolves een gemiddeld puntenverschil van 6.3 punten heeft:

  • Portland Trail Blazers: 108.2 gemiddelde punten voor, 116.4 gemiddelde punten tegen
  • Minnesota Timberwolves: 113.4 gemiddelde punten voor, 107.1 gemiddelde punten tegen

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Portland Trail Blazers en Minnesota Timberwolves:

Datum Uitslagen
2024-01-13 Minnesota Timberwolves 116 – 93 Portland Trail Blazers
2023-04-02 Minnesota Timberwolves 105 – 107 Portland Trail Blazers
2023-01-05 Minnesota Timberwolves 113 – 106 Portland Trail Blazers
2022-12-13 Portland Trail Blazers 133 – 112 Minnesota Timberwolves

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Portland Trail Blazers tegen Minnesota Timberwolves wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Portland Trail Blazers en Minnesota Timberwolves en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Minnesota Timberwolves die in de NBA op 2024-02-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Minnesota Timberwolves die in de NBA op 2024-02-14 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Portland Trail Blazers tegen Minnesota Timberwolves?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen Minnesota Timberwolves, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Portland Trail Blazers vs Minnesota Timberwolves?

Verifieer je leeftijd