Portland Trail Blazers vs New York Knicks

Portland Trail Blazers vs New York KnicksPortland Trail BlazersNew York Knicks

­čĆÇ 2024-03-15 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs New York Knicks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Portland Trail Blazers en New York Knicks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Portland Trail Blazers vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen New York Knicks die in de NBA op 2024-03-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Portland Trail Blazers vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen New York Knicks die in de NBA op 2024-03-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Portland Trail Blazers tegen New York Knicks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Portland Trail Blazers tegen New York Knicks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Portland Trail Blazers vs New York Knicks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Portland Trail Blazers tegen New York Knicks in de NBA begint om 03:00 op 2024-03-15. De thuisploeg komt met 18 overwinningen uit de laatste 64 gespeelde wedstrijden, terwijl New York Knicks een 0.585 procent winstpercentage heeft uit de laatste 65 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Portland Trail Blazers met 0 overwinningen thuis, terwijl New York Knicks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Portland Trail Blazers een gemiddeld puntenverschil van -8.1 punten, terwijl New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 4 punten heeft:

  • Portland Trail Blazers: 108 gemiddelde punten voor, 116.1 gemiddelde punten tegen
  • New York Knicks: 112.3 gemiddelde punten voor, 108.3 gemiddelde punten tegen

Portland Trail Blazers vs New York Knicks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Portland Trail Blazers en New York Knicks:

Datum Uitslagen
2024-01-10 New York Knicks 112 – 84 Portland Trail Blazers
2023-03-15 Portland Trail Blazers 107 – 123 New York Knicks
2022-11-26 New York Knicks – Portland Trail Blazers
2022-07-17 New York Knicks 77 – 85 Portland Trail Blazers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Portland Trail Blazers tegen New York Knicks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Portland Trail Blazers vs New York Knicks?

Verifieer je leeftijd