PSG vs Le Havre

PSG vs Le HavrePSGLe Havre

⚽ 2024-04-27 – Ligue 1

 

PSG vs Le Havre voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

PSG vs Le Havre Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PSG - Le Havre gespeeld in de Ligue 1 op 2024-04-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

PSG vs Le Havre Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd PSG - Le Havre gespeeld in de Ligue 1 op 2024-04-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op PSG tegen Le Havre?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd PSG tegen Le Havre te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

PSG vs Le Havre Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen PSG en Le Havre wordt op 2024-04-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Luis Enrique heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Le Havre 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen PSG vs Le Havre, behaalde PSG 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Le Havre uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor PSG: K. Mbappé(0.92 goals/match);
  • voor Le Havre: n/a

PSG vs Le Havre Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen PSG en Le Havre:

Datum Uitslagen
2023-12-03 Le Havre 0 – 2 PSG
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de PSG vs Le Havre H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd PSG vs Le Havre?

Verifieer je leeftijd