PSG vs Wisla Plock

PSG vs Wisla PlockPSGWisla Plock

­čĄż 2024-04-04 – Champions League

 

PSG vs Wisla Plock voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd PSG tegen Wisla Plock en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

PSG vs Wisla Plock Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd PSG - Wisla Plock, die in de Champions League op 2024-04-04 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

PSG vs Wisla Plock Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd PSG - Wisla Plock, die in de Champions League op 2024-04-04 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op PSG vs Wisla Plock te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op PSG tegen Wisla Plock kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

PSG vs Wisla Plock Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd PSG vs Wisla Plock uit de Champions League begint om 18:45 GMT op 2024-04-04. Het team van PSG heeft overwinningen uit de laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 25 wedstrijden in de laatste 26 wedstrijden heeft gewonnen.

PSG heeft gemiddeld punten voor per wedstrijd en gemiddeld punten tegen. Wisla Plock daarentegen heeft een gemiddelde 33.6 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 22.2 punten tegen:

  • PSG: wedstrijden gespeeld met overwinningen, x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie
  • Wisla Plock: 26 wedstrijden gespeeld met 25 overwinningen, 1 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

PSG vs Wisla Plock Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen PSG en Wisla Plock hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-03-28 Wisla Plock 26 – 30 PSG
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor PSG tegen Wisla Plock zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd PSG vs Wisla Plock?

Verifieer je leeftijd