PSV Handbal vs Hercules

PSV Handbal vs HerculesPSV HandbalHercules

🤾 2024-04-06 – Eredivisie

 

PSV Handbal vs Hercules voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd PSV Handbal tegen Hercules en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

PSV Handbal vs Hercules Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd PSV Handbal - Hercules, die in de Eredivisie op 2024-04-06 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

PSV Handbal vs Hercules Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd PSV Handbal - Hercules, die in de Eredivisie op 2024-04-06 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op PSV Handbal vs Hercules te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op PSV Handbal tegen Hercules kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

PSV Handbal vs Hercules Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd PSV Handbal vs Hercules uit de Eredivisie begint om 18:50 GMT op 2024-04-06. Het team van PSV Handbal heeft 6 overwinningen uit de 23 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 15 wedstrijden in de laatste 22 wedstrijden heeft gewonnen.

PSV Handbal heeft gemiddeld 28.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 32.3 punten tegen. Hercules daarentegen heeft een gemiddelde 32.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 29.8 punten tegen:

  • PSV Handbal: 23 wedstrijden gespeeld met 6 overwinningen, 17 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Hercules: 22 wedstrijden gespeeld met 15 overwinningen, 7 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

PSV Handbal vs Hercules Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen PSV Handbal en Hercules hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-11-11 Hercules 33 – 24 PSV Handbal
2023-05-13 PSV Handbal 30 – 31 Hercules
2022-12-17 Hercules 33 – 31 PSV Handbal
n/a n/a

De H2H-gegevens voor PSV Handbal tegen Hercules zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd PSV Handbal vs Hercules?

Verifieer je leeftijd