Rayo Vallecano vs Getafe

Rayo Vallecano vs GetafeRayo VallecanoGetafe

⚽ 2024-04-13 – La Liga

 

Rayo Vallecano vs Getafe voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Rayo Vallecano vs Getafe Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Rayo Vallecano - Getafe gespeeld in de La Liga op 2024-04-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Rayo Vallecano vs Getafe Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Rayo Vallecano - Getafe gespeeld in de La Liga op 2024-04-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Rayo Vallecano tegen Getafe?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Rayo Vallecano tegen Getafe te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Rayo Vallecano vs Getafe Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Rayo Vallecano en Getafe wordt op 2024-04-13 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 14:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach Iñigo Pérez heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Getafe 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Rayo Vallecano vs Getafe, behaalde Rayo Vallecano 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Getafe uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Rayo Vallecano: n/a
  • voor Getafe: n/a

Rayo Vallecano vs Getafe Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Rayo Vallecano en Getafe:

Datum Uitslagen
2024-01-02 Getafe 0 – 2 Rayo Vallecano
2023-02-12 Getafe 1 – 1 Rayo Vallecano
2022-10-14 Rayo Vallecano 0 – 0 Getafe
2022-05-08 Getafe 0 – 0 Rayo Vallecano

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Rayo Vallecano vs Getafe H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Rayo Vallecano vs Getafe?

Verifieer je leeftijd