Rayo Vallecano vs Real Betis

Rayo Vallecano vs Real BetisRayo VallecanoReal Betis

⚽ 2024-03-17 – La Liga

 

Rayo Vallecano vs Real Betis voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Rayo Vallecano vs Real Betis Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Rayo Vallecano - Real Betis gespeeld in de La Liga op 2024-03-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Rayo Vallecano vs Real Betis Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Rayo Vallecano - Real Betis gespeeld in de La Liga op 2024-03-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Rayo Vallecano tegen Real Betis?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Rayo Vallecano tegen Real Betis te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Rayo Vallecano vs Real Betis Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Rayo Vallecano en Real Betis wordt op 2024-03-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 17:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Iñigo Pérez heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Real Betis 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Rayo Vallecano vs Real Betis, behaalde Rayo Vallecano 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Real Betis uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Rayo Vallecano: n/a
  • voor Real Betis: n/a

Rayo Vallecano vs Real Betis Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Rayo Vallecano en Real Betis:

Datum Uitslagen
2023-09-02 Real Betis 1 – 0 Rayo Vallecano
2023-05-15 Real Betis 3 – 1 Rayo Vallecano
2023-01-08 Rayo Vallecano 1 – 2 Real Betis
2022-03-03 Real Betis 1 – 1 Rayo Vallecano

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Rayo Vallecano vs Real Betis H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Rayo Vallecano vs Real Betis?

Verifieer je leeftijd