RB Leipzig vs Real Madrid

RB Leipzig vs Real MadridRB LeipzigReal Madrid

⚽ 2024-02-13 – UEFA Champions League

 

RB Leipzig vs Real Madrid voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

RB Leipzig vs Real Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RB Leipzig - Real Madrid gespeeld in de UEFA Champions League op 2024-02-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

RB Leipzig vs Real Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd RB Leipzig - Real Madrid gespeeld in de UEFA Champions League op 2024-02-13 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op RB Leipzig tegen Real Madrid?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd RB Leipzig tegen Real Madrid te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

RB Leipzig vs Real Madrid Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen RB Leipzig en Real Madrid wordt op 2024-02-13 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Rose heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Real Madrid 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen RB Leipzig vs Real Madrid, behaalde RB Leipzig 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Real Madrid uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor RB Leipzig: Dani Olmo(1 goals/match);
  • voor Real Madrid: n/a

RB Leipzig vs Real Madrid Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen RB Leipzig en Real Madrid:

Datum Uitslagen
2022-10-25 RB Leipzig 3 – 2 Real Madrid
2022-09-14 Real Madrid 2 – 0 RB Leipzig
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de RB Leipzig vs Real Madrid H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd RB Leipzig vs Real Madrid?

Verifieer je leeftijd