Real Betis vs Sevilla

Real Betis vs SevillaReal BetisSevilla

⚽ 2024-04-28 – La Liga

 

Real Betis vs Sevilla voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Real Betis vs Sevilla Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Betis - Sevilla gespeeld in de La Liga op 2024-04-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Real Betis vs Sevilla Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Betis - Sevilla gespeeld in de La Liga op 2024-04-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Real Betis tegen Sevilla?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Real Betis tegen Sevilla te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Real Betis vs Sevilla Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Real Betis en Sevilla wordt op 2024-04-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Pellegrini heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Sevilla 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Real Betis vs Sevilla, behaalde Real Betis 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Sevilla uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Real Betis: n/a
  • voor Sevilla: n/a

Real Betis vs Sevilla Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Real Betis en Sevilla:

Datum Uitslagen
2023-11-12 Sevilla 1 – 1 Real Betis
2023-05-21 Sevilla 0 – 0 Real Betis
2022-11-06 Real Betis 1 – 1 Sevilla
2022-02-27 Sevilla 2 – 1 Real Betis

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Real Betis vs Sevilla H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Real Betis vs Sevilla?

Verifieer je leeftijd