Real Betis vs Villarreal

Real Betis vs VillarrealReal BetisVillarreal

⚽ 2024-03-10 – La Liga

 

Real Betis vs Villarreal voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Real Betis vs Villarreal Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Betis - Villarreal gespeeld in de La Liga op 2024-03-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Real Betis vs Villarreal Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Betis - Villarreal gespeeld in de La Liga op 2024-03-10 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Real Betis tegen Villarreal?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Real Betis tegen Villarreal te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Real Betis vs Villarreal Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Real Betis en Villarreal wordt op 2024-03-10 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 20:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Pellegrini heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Villarreal 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Real Betis vs Villarreal, behaalde Real Betis 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Villarreal uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Real Betis: n/a
  • voor Villarreal: n/a

Real Betis vs Villarreal Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Real Betis en Villarreal:

Datum Uitslagen
2023-08-13 Villarreal 1 – 2 Real Betis
2023-03-12 Villarreal 1 – 1 Real Betis
2022-09-11 Real Betis 1 – 0 Villarreal
2022-02-06 Real Betis 0 – 2 Villarreal

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Real Betis vs Villarreal H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Real Betis vs Villarreal?

Verifieer je leeftijd