Real Madrid vs Cadiz

Real Madrid vs CadizReal MadridCadiz

⚽ 2024-05-04 – La Liga

 

Real Madrid vs Cadiz voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Real Madrid vs Cadiz Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Madrid - Cadiz gespeeld in de La Liga op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Real Madrid vs Cadiz Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Madrid - Cadiz gespeeld in de La Liga op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Real Madrid tegen Cadiz?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Real Madrid tegen Cadiz te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Real Madrid vs Cadiz Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Real Madrid en Cadiz wordt op 2024-05-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 14:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach C. Ancelotti heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Cadiz 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Real Madrid vs Cadiz, behaalde Real Madrid 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Cadiz uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Real Madrid: n/a
  • voor Cadiz: n/a

Real Madrid vs Cadiz Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Real Madrid en Cadiz:

Datum Uitslagen
2023-11-26 Cadiz 0 – 3 Real Madrid
2023-04-15 Cadiz 0 – 2 Real Madrid
2022-11-10 Real Madrid 2 – 1 Cadiz
2022-05-15 Cadiz 1 – 1 Real Madrid

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Real Madrid vs Cadiz H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Real Madrid vs Cadiz?

Verifieer je leeftijd