Real Sociedad vs Real Madrid

Real Sociedad vs Real MadridReal SociedadReal Madrid

⚽ 2024-04-26 – La Liga

 

Real Sociedad vs Real Madrid voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Real Sociedad vs Real Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Sociedad - Real Madrid gespeeld in de La Liga op 2024-04-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Real Sociedad vs Real Madrid Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Real Sociedad - Real Madrid gespeeld in de La Liga op 2024-04-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Real Sociedad tegen Real Madrid?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Real Sociedad tegen Real Madrid te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Real Sociedad vs Real Madrid Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Real Sociedad en Real Madrid wordt op 2024-04-26 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Imanol Alguacil heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Real Madrid 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Real Sociedad vs Real Madrid, behaalde Real Sociedad 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Real Madrid uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Real Sociedad: n/a
  • voor Real Madrid: n/a

Real Sociedad vs Real Madrid Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Real Sociedad en Real Madrid:

Datum Uitslagen
2023-09-17 Real Madrid 2 – 1 Real Sociedad
2023-05-02 Real Sociedad 2 – 0 Real Madrid
2023-01-29 Real Madrid 0 – 0 Real Sociedad
2022-03-05 Real Madrid 4 – 1 Real Sociedad

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Real Sociedad vs Real Madrid H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Real Sociedad vs Real Madrid?

Verifieer je leeftijd