Rhein-Neckar vs Nexe

Rhein-Neckar vs NexeRhein-NeckarNexe

šŸ¤¾ 2024-04-02 – EHF Europese Liga

 

Rhein-Neckar vs Nexe voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Rhein-Neckar tegen Nexe en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Rhein-Neckar vs Nexe Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Rhein-Neckar - Nexe, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-02 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Rhein-Neckar vs Nexe Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Rhein-Neckar - Nexe, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-02 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Rhein-Neckar vs Nexe te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Rhein-Neckar tegen Nexe kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Rhein-Neckar vs Nexe Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Rhein-Neckar vs Nexe uit de EHF Europese Liga begint om 16:00 GMT op 2024-04-02.Ā Het team van Rhein-Neckar heeft 10 overwinningen uit de 24 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 14 wedstrijden in de laatste 14 wedstrijden heeft gewonnen.

Rhein-Neckar heeft gemiddeld 31.2 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 32.8 punten tegen. Nexe daarentegen heeft een gemiddelde 36.6 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 25.3 punten tegen:

  • Rhein-Neckar: 24 wedstrijden gespeeld met 10 overwinningen, 14 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Nexe: 14 wedstrijden gespeeld met 14 overwinningen, 0 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Rhein-Neckar vs Nexe Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Rhein-Neckar en Nexe hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-03-26 Nexe 19 – 24 Rhein-Neckar
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Rhein-Neckar tegen Nexe zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Rhein-Neckar vs Nexe?

Verifieer je leeftijd