Rhein-Neckar vs Zabrze

Rhein-Neckar vs ZabrzeRhein-NeckarZabrze

­čĄż 2024-03-05 – EHF Europese Liga

 

Rhein-Neckar vs Zabrze voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Rhein-Neckar tegen Zabrze en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Rhein-Neckar vs Zabrze Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Rhein-Neckar - Zabrze, die in de EHF Europese Liga op 2024-03-05 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Rhein-Neckar vs Zabrze Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Rhein-Neckar - Zabrze, die in de EHF Europese Liga op 2024-03-05 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Rhein-Neckar vs Zabrze te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Rhein-Neckar tegen Zabrze kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Rhein-Neckar vs Zabrze Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Rhein-Neckar vs Zabrze uit de EHF Europese Liga begint om 17:45 GMT op 2024-03-05. Het team van Rhein-Neckar heeft 9 overwinningen uit de 21 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 14 wedstrijden in de laatste 20 wedstrijden heeft gewonnen.

Rhein-Neckar heeft gemiddeld 31.6 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 33.0 punten tegen. Zabrze daarentegen heeft een gemiddelde 33.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 30.9 punten tegen:

  • Rhein-Neckar: 21 wedstrijden gespeeld met 9 overwinningen, 12 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Zabrze: 20 wedstrijden gespeeld met 14 overwinningen, 6 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Rhein-Neckar vs Zabrze Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Rhein-Neckar en Zabrze hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-02-13 Zabrze 29 – 26 Rhein-Neckar
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Rhein-Neckar tegen Zabrze zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Rhein-Neckar vs Zabrze?

Verifieer je leeftijd