Roda JC vs NAC Breda

Roda JC vs NAC BredaRoda JCNAC Breda

⚽ 2024-05-17 – Eredivisie

 

Roda JC vs NAC Breda voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Roda JC vs NAC Breda Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Roda JC - NAC Breda gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Roda JC vs NAC Breda Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Roda JC - NAC Breda gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Roda JC tegen NAC Breda?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Roda JC tegen NAC Breda te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Roda JC vs NAC Breda Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Roda JC en NAC Breda wordt op 2024-05-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 18:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach B. Sibum heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl NAC Breda 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Roda JC vs NAC Breda, behaalde Roda JC 1 overwinningen in eigen huis, terwijl NAC Breda uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Roda JC: n/a
  • voor NAC Breda: n/a

Roda JC vs NAC Breda Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Roda JC en NAC Breda:

Datum Uitslagen
2024-03-23 Roda JC 3 – 1 NAC Breda
2023-09-09 NAC Breda 1 – 3 Roda JC
2023-04-29 NAC Breda 4 – 2 Roda JC
2022-08-26 Roda JC 1 – 3 NAC Breda

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Roda JC vs NAC Breda H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Roda JC vs NAC Breda?

Verifieer je leeftijd