Roma vs Sassuolo

Roma vs SassuoloRomaSassuolo

⚽ 2024-03-17 – Serie A

 

Roma vs Sassuolo voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Roma vs Sassuolo Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Roma - Sassuolo gespeeld in de Serie A op 2024-03-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Roma vs Sassuolo Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Roma - Sassuolo gespeeld in de Serie A op 2024-03-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Roma tegen Sassuolo?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Roma tegen Sassuolo te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Roma vs Sassuolo Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Roma en Sassuolo wordt op 2024-03-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 17:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. De Rossi heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Sassuolo 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Roma vs Sassuolo, behaalde Roma 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Sassuolo uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Roma: n/a
  • voor Sassuolo: n/a

Roma vs Sassuolo Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Roma en Sassuolo:

Datum Uitslagen
2023-12-03 Sassuolo 1 – 2 Roma
2023-03-12 Roma 3 – 4 Sassuolo
2022-11-09 Sassuolo 1 – 1 Roma
2022-02-13 Sassuolo 2 – 2 Roma

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Roma vs Sassuolo H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Roma vs Sassuolo?

Verifieer je leeftijd