Sacramento Kings vs Detroit Pistons

Sacramento Kings vs Detroit PistonsSacramento KingsDetroit Pistons

🏀 2024-02-08 – NBA

 

Sacramento Kings vs Detroit Pistons Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Sacramento Kings tegen Detroit Pistons in de NBA begint om 04:00 op 2024-02-08. De thuisploeg komt met 29 overwinningen uit de laatste 49 gespeelde wedstrijden, terwijl Detroit Pistons een 0.122 procent winstpercentage heeft uit de laatste 49 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Sacramento Kings met 1 overwinningen thuis, terwijl Detroit Pistons 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 0.5 punten, terwijl Detroit Pistons een gemiddeld puntenverschil van -9.7 punten heeft:

  • Sacramento Kings: 118.3 gemiddelde punten voor, 117.8 gemiddelde punten tegen
  • Detroit Pistons: 112.6 gemiddelde punten voor, 122.3 gemiddelde punten tegen

Sacramento Kings vs Detroit Pistons Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Sacramento Kings en Detroit Pistons:

Datum Uitslagen
2024-01-10 Detroit Pistons 110 – 131 Sacramento Kings
2022-12-17 Detroit Pistons 113 – 122 Sacramento Kings
2022-11-21 Sacramento Kings 137 – 129 Detroit Pistons
2022-01-20 Sacramento Kings 131 – 133 Detroit Pistons

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Sacramento Kings tegen Detroit Pistons wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Sacramento Kings vs Detroit Pistons Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Sacramento Kings en Detroit Pistons en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Sacramento Kings vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2024-02-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Sacramento Kings vs Detroit Pistons Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen Detroit Pistons die in de NBA op 2024-02-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Sacramento Kings tegen Detroit Pistons?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen Detroit Pistons, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sacramento Kings vs Detroit Pistons?

Verifieer je leeftijd