Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans

Sacramento Kings vs New Orleans PelicansSacramento KingsNew Orleans Pelicans

­čĆÇ 2024-04-12 – NBA

 

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Sacramento Kings en New Orleans Pelicans en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen New Orleans Pelicans die in de NBA op 2024-04-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen New Orleans Pelicans die in de NBA op 2024-04-12 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Sacramento Kings tegen New Orleans Pelicans?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen New Orleans Pelicans, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Sacramento Kings tegen New Orleans Pelicans in de NBA begint om 03:00 op 2024-04-12. De thuisploeg komt met 45 overwinningen uit de laatste 79 gespeelde wedstrijden, terwijl New Orleans Pelicans een 0.595 procent winstpercentage heeft uit de laatste 79 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Sacramento Kings met 0 overwinningen thuis, terwijl New Orleans Pelicans 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 1.4 punten, terwijl New Orleans Pelicans een gemiddeld puntenverschil van 4.5 punten heeft:

  • Sacramento Kings: 116.5 gemiddelde punten voor, 115.1 gemiddelde punten tegen
  • New Orleans Pelicans: 114.9 gemiddelde punten voor, 110.4 gemiddelde punten tegen

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Sacramento Kings en New Orleans Pelicans:

Datum Uitslagen
2024-01-07 Sacramento Kings 100 – 133 New Orleans Pelicans
2023-12-05 Sacramento Kings 117 – 127 New Orleans Pelicans
2023-11-23 New Orleans Pelicans 117 – 112 Sacramento Kings
2023-11-21 New Orleans Pelicans 129 – 93 Sacramento Kings

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Sacramento Kings tegen New Orleans Pelicans wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans?

Verifieer je leeftijd