Sacramento Kings vs San Antonio Spurs

Sacramento Kings vs San Antonio SpursSacramento KingsSan Antonio Spurs

­čĆÇ 2024-03-08 – NBA

 

Sacramento Kings vs San Antonio Spurs Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Sacramento Kings en San Antonio Spurs en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Sacramento Kings vs San Antonio Spurs Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen San Antonio Spurs die in de NBA op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Sacramento Kings vs San Antonio Spurs Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen San Antonio Spurs die in de NBA op 2024-03-08 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Sacramento Kings tegen San Antonio Spurs?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Sacramento Kings tegen San Antonio Spurs, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Sacramento Kings vs San Antonio Spurs Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Sacramento Kings tegen San Antonio Spurs in de NBA begint om 04:00 op 2024-03-08. De thuisploeg komt met 35 overwinningen uit de laatste 61 gespeelde wedstrijden, terwijl San Antonio Spurs een 0.21 procent winstpercentage heeft uit de laatste 62 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Sacramento Kings met 1 overwinningen thuis, terwijl San Antonio Spurs 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 0.4 punten, terwijl San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van -8 punten heeft:

  • Sacramento Kings: 118.2 gemiddelde punten voor, 117.8 gemiddelde punten tegen
  • San Antonio Spurs: 112.2 gemiddelde punten voor, 120.2 gemiddelde punten tegen

Sacramento Kings vs San Antonio Spurs Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Sacramento Kings en San Antonio Spurs:

Datum Uitslagen
2024-02-23 Sacramento Kings 127 – 122 San Antonio Spurs
2023-11-18 San Antonio Spurs 120 – 129 Sacramento Kings
2023-04-02 Sacramento Kings 134 – 142 San Antonio Spurs
2023-02-02 San Antonio Spurs 109 – 119 Sacramento Kings

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Sacramento Kings tegen San Antonio Spurs wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sacramento Kings vs San Antonio Spurs?

Verifieer je leeftijd