Salernitana vs Hellas Verona

Salernitana vs Hellas VeronaSalernitanaHellas Verona

⚽ 2024-05-20 – Serie A

 

Salernitana vs Hellas Verona voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Salernitana vs Hellas Verona Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Salernitana - Hellas Verona gespeeld in de Serie A op 2024-05-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Salernitana vs Hellas Verona Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Salernitana - Hellas Verona gespeeld in de Serie A op 2024-05-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Salernitana tegen Hellas Verona?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Salernitana tegen Hellas Verona te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Salernitana vs Hellas Verona Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Salernitana en Hellas Verona wordt op 2024-05-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Colantuono heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Hellas Verona 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Salernitana vs Hellas Verona, behaalde Salernitana 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Hellas Verona uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Salernitana: n/a
  • voor Hellas Verona: n/a

Salernitana vs Hellas Verona Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Salernitana en Hellas Verona:

Datum Uitslagen
2023-12-30 Hellas Verona 0 – 1 Salernitana
2023-02-13 Hellas Verona 1 – 0 Salernitana
2022-10-09 Salernitana 2 – 1 Hellas Verona
2022-01-09 Hellas Verona 1 – 2 Salernitana

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Salernitana vs Hellas Verona H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Salernitana vs Hellas Verona?

Verifieer je leeftijd