San Antonio Spurs vs Orlando Magic

San Antonio Spurs vs Orlando MagicSan Antonio SpursOrlando Magic

­čĆÇ 2024-02-01 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Orlando Magic Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd San Antonio Spurs tegen Orlando Magic in de NBA begint om 02:00 op 2024-02-01. De thuisploeg komt met 10 overwinningen uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden, terwijl Orlando Magic een 0.511 procent winstpercentage heeft uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we San Antonio Spurs met 1 overwinningen thuis, terwijl Orlando Magic 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft San Antonio Spurs een gemiddeld puntenverschil van -8.5 punten, terwijl Orlando Magic een gemiddeld puntenverschil van 0.5 punten heeft:

  • San Antonio Spurs: 112.9 gemiddelde punten voor, 121.4 gemiddelde punten tegen
  • Orlando Magic: 111.7 gemiddelde punten voor, 111.2 gemiddelde punten tegen

San Antonio Spurs vs Orlando Magic Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen San Antonio Spurs en Orlando Magic:

Datum Uitslagen
2023-03-15 San Antonio Spurs 132 – 114 Orlando Magic
2022-12-24 Orlando Magic 133 – 113 San Antonio Spurs
2022-10-07 San Antonio Spurs 99 – 102 Orlando Magic
2021-11-06 Orlando Magic 89 – 102 San Antonio Spurs

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de San Antonio Spurs tegen Orlando Magic wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

San Antonio Spurs vs Orlando Magic Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen San Antonio Spurs en Orlando Magic en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

San Antonio Spurs vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Orlando Magic die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

San Antonio Spurs vs Orlando Magic Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Orlando Magic die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op San Antonio Spurs tegen Orlando Magic?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd San Antonio Spurs tegen Orlando Magic, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd San Antonio Spurs vs Orlando Magic?

Verifieer je leeftijd