Saran vs Ivry

Saran vs IvrySaranIvry

šŸ¤¾ 2024-05-31 – Starligue

 

Saran vs Ivry voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Saran tegen Ivry en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Saran vs Ivry Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Saran - Ivry, die in de Starligue op 2024-05-31 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Saran vs Ivry Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Saran - Ivry, die in de Starligue op 2024-05-31 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Saran vs Ivry te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Saran tegen Ivry kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Saran vs Ivry Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Saran vs Ivry uit de Starligue begint om 16:00 GMT op 2024-05-31.Ā Het team van Saran heeft 6 overwinningen uit de 26 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 6 wedstrijden in de laatste 27 wedstrijden heeft gewonnen.

Saran heeft gemiddeld 31.8 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 35.6 punten tegen. Ivry daarentegen heeft een gemiddelde 31.6 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 33.8 punten tegen:

  • Saran: 26 wedstrijden gespeeld met 6 overwinningen, 20 x verloren, 3 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Ivry: 27 wedstrijden gespeeld met 6 overwinningen, 21 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Saran vs Ivry Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Saran en Ivry hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-12-08 Ivry 33 – 31 Saran
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Saran tegen Ivry zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Saran vs Ivry?

Verifieer je leeftijd