Sassuolo vs Frosinone

Sassuolo vs FrosinoneSassuoloFrosinone

⚽ 2024-03-09 – Serie A

 

Sassuolo vs Frosinone voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sassuolo vs Frosinone Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sassuolo - Frosinone gespeeld in de Serie A op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sassuolo vs Frosinone Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sassuolo - Frosinone gespeeld in de Serie A op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sassuolo tegen Frosinone?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sassuolo tegen Frosinone te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Sassuolo vs Frosinone Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sassuolo en Frosinone wordt op 2024-03-09 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Ballardini heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Frosinone 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sassuolo vs Frosinone, behaalde Sassuolo 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Frosinone uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sassuolo: n/a
  • voor Frosinone: n/a

Sassuolo vs Frosinone Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sassuolo en Frosinone:

Datum Uitslagen
2023-09-17 Frosinone 4 – 2 Sassuolo
2019-05-05 Sassuolo 2 – 2 Frosinone
2018-12-16 Frosinone 0 – 2 Sassuolo
2016-05-08 Frosinone 0 – 1 Sassuolo

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sassuolo vs Frosinone H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sassuolo vs Frosinone?

Verifieer je leeftijd