Sevilla vs Barcelona

Sevilla vs BarcelonaSevillaBarcelona

⚽ 2024-05-26 – La Liga

 

Sevilla vs Barcelona voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sevilla vs Barcelona Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sevilla - Barcelona gespeeld in de La Liga op 2024-05-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sevilla vs Barcelona Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sevilla - Barcelona gespeeld in de La Liga op 2024-05-26 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sevilla tegen Barcelona?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sevilla tegen Barcelona te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Sevilla vs Barcelona Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sevilla en Barcelona wordt op 2024-05-26 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Quique Sánchez Flores heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Barcelona 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sevilla vs Barcelona, behaalde Sevilla 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Barcelona uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sevilla: n/a
  • voor Barcelona: n/a

Sevilla vs Barcelona Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sevilla en Barcelona:

Datum Uitslagen
2023-09-29 Barcelona 1 – 0 Sevilla
2023-02-05 Barcelona 3 – 0 Sevilla
2022-09-03 Sevilla 0 – 3 Barcelona
2022-04-03 Barcelona 1 – 0 Sevilla

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sevilla vs Barcelona H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sevilla vs Barcelona?

Verifieer je leeftijd