Sevilla vs Celta de Vigo

Sevilla vs Celta de VigoSevillaCelta de Vigo

⚽ 2024-03-17 – La Liga

 

Sevilla vs Celta de Vigo voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sevilla vs Celta de Vigo Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sevilla - Celta de Vigo gespeeld in de La Liga op 2024-03-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sevilla vs Celta de Vigo Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sevilla - Celta de Vigo gespeeld in de La Liga op 2024-03-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sevilla tegen Celta de Vigo?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sevilla tegen Celta de Vigo te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Sevilla vs Celta de Vigo Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sevilla en Celta de Vigo wordt op 2024-03-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Quique Sánchez Flores heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Celta de Vigo 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sevilla vs Celta de Vigo, behaalde Sevilla 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Celta de Vigo uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sevilla: n/a
  • voor Celta de Vigo: n/a

Sevilla vs Celta de Vigo Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sevilla en Celta de Vigo:

Datum Uitslagen
2023-11-04 Celta de Vigo 1 – 1 Sevilla
2023-04-07 Sevilla 2 – 2 Celta de Vigo
2022-12-30 Celta de Vigo 1 – 1 Sevilla
2022-01-22 Sevilla 2 – 2 Celta de Vigo

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sevilla vs Celta de Vigo H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sevilla vs Celta de Vigo?

Verifieer je leeftijd