Skjern vs Din. Bucuresti

Skjern vs Din. BucurestiSkjernDin. Bucuresti

šŸ¤¾ 2024-04-30 – EHF Europese Liga

 

Skjern vs Din. Bucuresti voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Skjern tegen Din. Bucuresti en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Skjern vs Din. Bucuresti Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Skjern - Din. Bucuresti, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-30 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Skjern vs Din. Bucuresti Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Skjern - Din. Bucuresti, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-30 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Skjern vs Din. Bucuresti te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Skjern tegen Din. Bucuresti kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Skjern vs Din. Bucuresti Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Skjern vs Din. Bucuresti uit de EHF Europese Liga begint om 16:00 GMT op 2024-04-30.Ā Het team van Skjern heeft 3 overwinningen uit de 5 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 23 wedstrijden in de laatste 23 wedstrijden heeft gewonnen.

Skjern heeft gemiddeld 29.2 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 29.6 punten tegen. Din. Bucuresti daarentegen heeft een gemiddelde 39.7 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 28.9 punten tegen:

  • Skjern: 5 wedstrijden gespeeld met 3 overwinningen, 2 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Din. Bucuresti: 23 wedstrijden gespeeld met 23 overwinningen, 0 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Skjern vs Din. Bucuresti Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Skjern en Din. Bucuresti hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-04-23 Din. Bucuresti 28 – 27 Skjern
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Skjern tegen Din. Bucuresti zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Skjern vs Din. Bucuresti?

Verifieer je leeftijd