Sparta Rotterdam vs Volendam

Sparta Rotterdam vs VolendamSparta RotterdamVolendam

⚽ 2024-04-28 – Eredivisie

 

Sparta Rotterdam vs Volendam voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sparta Rotterdam vs Volendam Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sparta Rotterdam - Volendam gespeeld in de Eredivisie op 2024-04-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sparta Rotterdam vs Volendam Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sparta Rotterdam - Volendam gespeeld in de Eredivisie op 2024-04-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sparta Rotterdam tegen Volendam?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sparta Rotterdam tegen Volendam te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Sparta Rotterdam vs Volendam Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Volendam wordt op 2024-04-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Rijsdijk heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Volendam 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sparta Rotterdam vs Volendam, behaalde Sparta Rotterdam 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Volendam uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sparta Rotterdam: n/a
  • voor Volendam: n/a

Sparta Rotterdam vs Volendam Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sparta Rotterdam en Volendam:

Datum Uitslagen
2023-11-12 Volendam 1 – 4 Sparta Rotterdam
2023-05-13 Volendam 2 – 1 Sparta Rotterdam
2022-09-03 Sparta Rotterdam 4 – 0 Volendam
2019-10-30 Sparta Rotterdam 1 – 0 Volendam

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sparta Rotterdam vs Volendam H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sparta Rotterdam vs Volendam?

Verifieer je leeftijd