Sporting Charleroi vs Cercle Brugge

Sporting Charleroi vs Cercle BruggeSporting CharleroiCercle Brugge

⚽ 2024-03-09 – First Division A

 

Sporting Charleroi vs Cercle Brugge voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Sporting Charleroi vs Cercle Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sporting Charleroi - Cercle Brugge gespeeld in de First Division A op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Sporting Charleroi vs Cercle Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Sporting Charleroi - Cercle Brugge gespeeld in de First Division A op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Sporting Charleroi tegen Cercle Brugge?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Sporting Charleroi tegen Cercle Brugge te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Sporting Charleroi vs Cercle Brugge Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Sporting Charleroi en Cercle Brugge wordt op 2024-03-09 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 17:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Mazzù heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Cercle Brugge 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Sporting Charleroi vs Cercle Brugge, behaalde Sporting Charleroi 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Cercle Brugge uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Sporting Charleroi: n/a
  • voor Cercle Brugge: n/a

Sporting Charleroi vs Cercle Brugge Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Sporting Charleroi en Cercle Brugge:

Datum Uitslagen
2023-08-05 Cercle Brugge 2 – 0 Sporting Charleroi
2023-01-15 Sporting Charleroi 2 – 1 Cercle Brugge
2022-10-21 Cercle Brugge 4 – 1 Sporting Charleroi
2022-03-19 Sporting Charleroi 5 – 0 Cercle Brugge

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Sporting Charleroi vs Cercle Brugge H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sporting Charleroi vs Cercle Brugge?

Verifieer je leeftijd