Sporting vs Rhein-Neckar

Sporting vs Rhein-NeckarSportingRhein-Neckar

šŸ¤¾ 2024-04-30 – EHF Europese Liga

 

Sporting vs Rhein-Neckar voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Sporting tegen Rhein-Neckar en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Sporting vs Rhein-Neckar Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Sporting - Rhein-Neckar, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-30 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Sporting vs Rhein-Neckar Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Sporting - Rhein-Neckar, die in de EHF Europese Liga op 2024-04-30 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Sporting vs Rhein-Neckar te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Sporting tegen Rhein-Neckar kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Sporting vs Rhein-Neckar Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Sporting vs Rhein-Neckar uit de EHF Europese Liga begint om 16:00 GMT op 2024-04-30.Ā Het team van Sporting heeft 22 overwinningen uit de 22 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 11 wedstrijden in de laatste 27 wedstrijden heeft gewonnen.

Sporting heeft gemiddeld 36.5 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 25.2 punten tegen. Rhein-Neckar daarentegen heeft een gemiddelde 30.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 32.3 punten tegen:

  • Sporting: 22 wedstrijden gespeeld met 22 overwinningen, 0 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Rhein-Neckar: 27 wedstrijden gespeeld met 11 overwinningen, 16 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Sporting vs Rhein-Neckar Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Sporting en Rhein-Neckar hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-04-23 Rhein-Neckar 32 – 29 Sporting
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Sporting tegen Rhein-Neckar zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Sporting vs Rhein-Neckar?

Verifieer je leeftijd