Standard Liège vs AS Eupen

Standard Liège vs AS EupenStandard LiègeAS Eupen

⚽ 2024-03-16 – First Division A

 

Standard Liège vs AS Eupen voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Standard Liège vs AS Eupen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Standard Liège - AS Eupen gespeeld in de First Division A op 2024-03-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Standard Liège vs AS Eupen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Standard Liège - AS Eupen gespeeld in de First Division A op 2024-03-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Standard Liège tegen AS Eupen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Standard Liège tegen AS Eupen te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Standard Liège vs AS Eupen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Standard Liège en AS Eupen wordt op 2024-03-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 17:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach I. Leko heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl AS Eupen 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Standard Liège vs AS Eupen, behaalde Standard Liège 1 overwinningen in eigen huis, terwijl AS Eupen uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Standard Liège: n/a
  • voor AS Eupen: n/a

Standard Liège vs AS Eupen Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Standard Liège en AS Eupen:

Datum Uitslagen
2023-09-17 AS Eupen 1 – 3 Standard Liège
2023-01-27 Standard Liège 3 – 1 AS Eupen
2022-11-05 AS Eupen 2 – 0 Standard Liège
2022-01-26 AS Eupen 0 – 2 Standard Liège

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Standard Liège vs AS Eupen H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Standard Liège vs AS Eupen?

Verifieer je leeftijd