Stuttgart vs Heidenheim

Stuttgart vs HeidenheimStuttgartHeidenheim

⚽ 2024-03-31 – Bundesliga

 

Stuttgart vs Heidenheim voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Stuttgart vs Heidenheim Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Stuttgart - Heidenheim gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-31 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Stuttgart vs Heidenheim Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Stuttgart - Heidenheim gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-31 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Stuttgart tegen Heidenheim?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Stuttgart tegen Heidenheim te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Stuttgart vs Heidenheim Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Stuttgart en Heidenheim wordt op 2024-03-31 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 15:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach S. Hoeneß heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Heidenheim 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Stuttgart vs Heidenheim, behaalde Stuttgart 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Heidenheim uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Stuttgart: S. Guirassy(1.11 goals/match);
  • voor Heidenheim: n/a

Stuttgart vs Heidenheim Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Stuttgart en Heidenheim:

Datum Uitslagen
2023-11-05 Heidenheim 2 – 0 Stuttgart
2020-01-29 Stuttgart 3 – 0 Heidenheim
2019-08-04 Heidenheim 2 – 2 Stuttgart
2017-02-17 Heidenheim 1 – 2 Stuttgart

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Stuttgart vs Heidenheim H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Stuttgart vs Heidenheim?

Verifieer je leeftijd