Tachos vs Hellas

Tachos vs HellasTachosHellas

­čĄż 2024-03-16 – Eredivisie

 

Tachos vs Hellas voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Tachos tegen Hellas en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Tachos vs Hellas Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Tachos - Hellas, die in de Eredivisie op 2024-03-16 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Tachos vs Hellas Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Tachos - Hellas, die in de Eredivisie op 2024-03-16 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Tachos vs Hellas te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Tachos tegen Hellas kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Tachos vs Hellas Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Tachos vs Hellas uit de Eredivisie begint om 18:00 GMT op 2024-03-16. Het team van Tachos heeft 16 overwinningen uit de 22 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 14 wedstrijden in de laatste 21 wedstrijden heeft gewonnen.

Tachos heeft gemiddeld 32.0 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 27.3 punten tegen. Hellas daarentegen heeft een gemiddelde 30.4 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 27.6 punten tegen:

  • Tachos: 22 wedstrijden gespeeld met 16 overwinningen, 6 x verloren, 0 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Hellas: 21 wedstrijden gespeeld met 14 overwinningen, 7 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Tachos vs Hellas Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Tachos en Hellas hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-10-28 Hellas 34 – 22 Tachos
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Tachos tegen Hellas zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Tachos vs Hellas?

Verifieer je leeftijd