Tottenham Hotspur vs Arsenal

Tottenham Hotspur vs ArsenalTottenham HotspurArsenal

⚽ 2024-04-28 – Premier League

 

Tottenham Hotspur vs Arsenal voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Tottenham Hotspur vs Arsenal Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Tottenham Hotspur - Arsenal gespeeld in de Premier League op 2024-04-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Tottenham Hotspur vs Arsenal Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Tottenham Hotspur - Arsenal gespeeld in de Premier League op 2024-04-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Tottenham Hotspur tegen Arsenal?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Tottenham Hotspur tegen Arsenal te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Tottenham Hotspur vs Arsenal Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Arsenal wordt op 2024-04-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Postecoglou heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Arsenal 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Tottenham Hotspur vs Arsenal, behaalde Tottenham Hotspur 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Arsenal uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Tottenham Hotspur: n/a
  • voor Arsenal: n/a

Tottenham Hotspur vs Arsenal Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Tottenham Hotspur en Arsenal:

Datum Uitslagen
2023-09-24 Arsenal 2 – 2 Tottenham Hotspur
2023-01-15 Tottenham Hotspur 0 – 2 Arsenal
2022-10-01 Arsenal 3 – 1 Tottenham Hotspur
2022-05-12 Tottenham Hotspur 3 – 0 Arsenal

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Tottenham Hotspur vs Arsenal H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Tottenham Hotspur vs Arsenal?

Verifieer je leeftijd