Tottenham Hotspur vs Burnley

Tottenham Hotspur vs BurnleyTottenham HotspurBurnley

⚽ 2024-05-11 – Premier League

 

Tottenham Hotspur vs Burnley voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Tottenham Hotspur vs Burnley Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Tottenham Hotspur - Burnley gespeeld in de Premier League op 2024-05-11 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Tottenham Hotspur vs Burnley Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Tottenham Hotspur - Burnley gespeeld in de Premier League op 2024-05-11 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Tottenham Hotspur tegen Burnley?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Tottenham Hotspur tegen Burnley te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Tottenham Hotspur vs Burnley Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Burnley wordt op 2024-05-11 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Postecoglou heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Burnley 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Tottenham Hotspur vs Burnley, behaalde Tottenham Hotspur 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Burnley uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Tottenham Hotspur: n/a
  • voor Burnley: n/a

Tottenham Hotspur vs Burnley Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Tottenham Hotspur en Burnley:

Datum Uitslagen
2024-01-05 Tottenham Hotspur 1 – 0 Burnley
2023-09-02 Burnley 2 – 5 Tottenham Hotspur
2022-05-15 Tottenham Hotspur 1 – 0 Burnley
2022-02-23 Burnley 1 – 0 Tottenham Hotspur

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Tottenham Hotspur vs Burnley H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Tottenham Hotspur vs Burnley?

Verifieer je leeftijd