Twente vs Heracles

Twente vs HeraclesTwenteHeracles

⚽ 2024-03-31 – Eredivisie

 

Twente vs Heracles voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Twente vs Heracles Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Twente - Heracles gespeeld in de Eredivisie op 2024-03-31 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Twente vs Heracles Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Twente - Heracles gespeeld in de Eredivisie op 2024-03-31 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Twente tegen Heracles?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Twente tegen Heracles te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Twente vs Heracles Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Twente en Heracles wordt op 2024-03-31 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Oosting heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Heracles 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Twente vs Heracles, behaalde Twente 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Heracles uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Twente: n/a
  • voor Heracles: n/a

Twente vs Heracles Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Twente en Heracles:

Datum Uitslagen
2023-10-22 Heracles 2 – 2 Twente
2022-04-30 Heracles 1 – 1 Twente
2021-11-05 Twente 1 – 0 Heracles
2021-05-08 Twente 1 – 1 Heracles

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Twente vs Heracles H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Twente vs Heracles?

Verifieer je leeftijd