Twente vs Sparta Rotterdam

Twente vs Sparta RotterdamTwenteSparta Rotterdam

⚽ 2024-03-09 – Eredivisie

 

Twente vs Sparta Rotterdam voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Twente vs Sparta Rotterdam Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Twente - Sparta Rotterdam gespeeld in de Eredivisie op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Twente vs Sparta Rotterdam Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Twente - Sparta Rotterdam gespeeld in de Eredivisie op 2024-03-09 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Twente tegen Sparta Rotterdam?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Twente tegen Sparta Rotterdam te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Twente vs Sparta Rotterdam Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Twente en Sparta Rotterdam wordt op 2024-03-09 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 17:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Oosting heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Sparta Rotterdam 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Twente vs Sparta Rotterdam, behaalde Twente 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Sparta Rotterdam uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Twente: n/a
  • voor Sparta Rotterdam: n/a

Twente vs Sparta Rotterdam Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Twente en Sparta Rotterdam:

Datum Uitslagen
2023-12-17 Sparta Rotterdam 2 – 2 Twente
2023-06-11 Twente 1 – 0 Sparta Rotterdam
2023-06-08 Sparta Rotterdam 1 – 1 Twente
2023-04-23 Twente 3 – 3 Sparta Rotterdam

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Twente vs Sparta Rotterdam H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Twente vs Sparta Rotterdam?

Verifieer je leeftijd