Union Berlin vs Borussia Dortmund

Union Berlin vs Borussia DortmundUnion BerlinBorussia Dortmund

⚽ 2024-03-02 – Bundesliga

 

Union Berlin vs Borussia Dortmund voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Union Berlin vs Borussia Dortmund Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Union Berlin - Borussia Dortmund gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Union Berlin vs Borussia Dortmund Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Union Berlin - Borussia Dortmund gespeeld in de Bundesliga op 2024-03-02 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Union Berlin tegen Borussia Dortmund?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Union Berlin tegen Borussia Dortmund te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Union Berlin vs Borussia Dortmund Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Union Berlin en Borussia Dortmund wordt op 2024-03-02 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 14:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach N. Bjelica heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Borussia Dortmund 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Union Berlin vs Borussia Dortmund, behaalde Union Berlin 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Borussia Dortmund uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Union Berlin: M. Pantović(1 goals/match);
  • voor Borussia Dortmund: n/a

Union Berlin vs Borussia Dortmund Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Union Berlin en Borussia Dortmund:

Datum Uitslagen
2023-10-07 Borussia Dortmund 4 – 2 Union Berlin
2023-04-08 Borussia Dortmund 2 – 1 Union Berlin
2022-10-16 Union Berlin 2 – 0 Borussia Dortmund
2022-02-13 Union Berlin 0 – 3 Borussia Dortmund

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Union Berlin vs Borussia Dortmund H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Union Berlin vs Borussia Dortmund?

Verifieer je leeftijd