Utrecht vs Vitesse

Utrecht vs VitesseUtrechtVitesse

⚽ 2024-05-05 – Eredivisie

 

Utrecht vs Vitesse voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Utrecht vs Vitesse Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Utrecht - Vitesse gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Utrecht vs Vitesse Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Utrecht - Vitesse gespeeld in de Eredivisie op 2024-05-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Utrecht tegen Vitesse?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Utrecht tegen Vitesse te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Utrecht vs Vitesse Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Utrecht en Vitesse wordt op 2024-05-05 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Jans heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Vitesse 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Utrecht vs Vitesse, behaalde Utrecht 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Vitesse uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Utrecht: n/a
  • voor Vitesse: n/a

Utrecht vs Vitesse Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Utrecht en Vitesse:

Datum Uitslagen
2024-01-14 Vitesse 0 – 0 Utrecht
2023-02-12 Vitesse 2 – 0 Utrecht
2022-09-11 Utrecht 1 – 0 Vitesse
2022-05-22 Vitesse 3 – 0 Utrecht

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Utrecht vs Vitesse H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utrecht vs Vitesse?

Verifieer je leeftijd