Utrecht vs Volendam

Utrecht vs VolendamUtrechtVolendam

⚽ 2024-02-04 – Eredivisie

 

Utrecht vs Volendam voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Utrecht vs Volendam Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Utrecht - Volendam gespeeld in de Eredivisie op 2024-02-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Utrecht vs Volendam Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Utrecht - Volendam gespeeld in de Eredivisie op 2024-02-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Utrecht tegen Volendam?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Utrecht tegen Volendam te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Utrecht vs Volendam Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Utrecht en Volendam wordt op 2024-02-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Jans heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Volendam 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Utrecht vs Volendam, behaalde Utrecht 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Volendam uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Utrecht: n/a
  • voor Volendam: n/a

Utrecht vs Volendam Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Utrecht en Volendam:

Datum Uitslagen
2023-10-06 Volendam 1 – 0 Utrecht
2023-04-02 Utrecht 0 – 0 Volendam
2022-11-12 Volendam 0 – 4 Utrecht
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Utrecht vs Volendam H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utrecht vs Volendam?

Verifieer je leeftijd