Virtus Bologna vs Real Madrid

Virtus Bologna vs Real MadridVirtus BolognaReal Madrid

­čĆÇ 2024-03-15 – Euroleague

 

Virtus Bologna vs Real Madrid Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Virtus Bologna en Real Madrid en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Virtus Bologna vs Real Madrid Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Virtus Bologna tegen Real Madrid die in de Euroleague op 2024-03-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Virtus Bologna vs Real Madrid Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Virtus Bologna tegen Real Madrid die in de Euroleague op 2024-03-15 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Virtus Bologna tegen Real Madrid?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Virtus Bologna tegen Real Madrid, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Virtus Bologna vs Real Madrid Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Virtus Bologna tegen Real Madrid in de Euroleague begint om 19:30 op 2024-03-15. De thuisploeg komt met 16 overwinningen uit de laatste 22 gespeelde wedstrijden, terwijl Real Madrid een 0.875 procent winstpercentage heeft uit de laatste 24 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Virtus Bologna met 0 overwinningen thuis, terwijl Real Madrid 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Virtus Bologna een gemiddeld puntenverschil van 12.1 punten, terwijl Real Madrid een gemiddeld puntenverschil van 10.9 punten heeft:

  • Virtus Bologna: 88.4 gemiddelde punten voor, 76.3 gemiddelde punten tegen
  • Real Madrid: 88.8 gemiddelde punten voor, 77.9 gemiddelde punten tegen

Virtus Bologna vs Real Madrid Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Virtus Bologna en Real Madrid:

Datum Uitslagen
2023-11-09 Real Madrid 100 – 74 Virtus Bologna
2023-03-24 Virtus Bologna 79 – 96 Real Madrid
2022-10-27 Real Madrid 91 – 95 Virtus Bologna
n/a n/a

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Virtus Bologna tegen Real Madrid wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Virtus Bologna vs Real Madrid?

Verifieer je leeftijd