Vrone/Berdos vs Feyenoord

Vrone/Berdos vs FeyenoordVrone/BerdosFeyenoord

­čĄż 2024-03-09 – Eredivisie

 

Vrone/Berdos vs Feyenoord voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Vrone/Berdos tegen Feyenoord en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Vrone/Berdos vs Feyenoord Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Vrone/Berdos - Feyenoord, die in de Eredivisie op 2024-03-09 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Vrone/Berdos vs Feyenoord Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Vrone/Berdos - Feyenoord, die in de Eredivisie op 2024-03-09 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Vrone/Berdos vs Feyenoord te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Vrone/Berdos tegen Feyenoord kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Vrone/Berdos vs Feyenoord Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Vrone/Berdos vs Feyenoord uit de Eredivisie begint om 19:30 GMT op 2024-03-09. Het team van Vrone/Berdos heeft 6 overwinningen uit de 19 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 7 wedstrijden in de laatste 19 wedstrijden heeft gewonnen.

Vrone/Berdos heeft gemiddeld 31.5 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 38.0 punten tegen. Feyenoord daarentegen heeft een gemiddelde 30.6 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 31.7 punten tegen:

  • Vrone/Berdos: 19 wedstrijden gespeeld met 6 overwinningen, 13 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Feyenoord: 19 wedstrijden gespeeld met 7 overwinningen, 12 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Vrone/Berdos vs Feyenoord Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Vrone/Berdos en Feyenoord hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-10-21 Feyenoord 34 – 25 Vrone/Berdos
2023-03-18 Feyenoord 30 – 29 Vrone/Berdos
2022-10-29 Vrone/Berdos 34 – 28 Feyenoord
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Vrone/Berdos tegen Feyenoord zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Vrone/Berdos vs Feyenoord?

Verifieer je leeftijd